Nieuwtjes

In deze map bevinden zich de laatste nieuwtjes. De nieuwste berichten staan bovenaan, de oudste dus onderaan. Nieuws over gespeelde toernooien staan wat uitgebreider in ‘Toernooien’.

NIEUWJAARSTOERNOOI – 6 januari 2020
met aansluitend snertmaaltijd,mmmm
Voor wie geen erwtensoep lust is er altijd een andere (meestal tomaten- of ossenstaart-) soep. En lust je geen soep, dan zijn er broodjes . De keuze voor (andere) soep en broodjes moeten altijd vooraf aan mij  worden doorgegeven. Deze maaltijd is voor eigen rekening.

De kosten van deze maaltijd, soep, roggebrood met spek, stukjes stokbrood en een mandarijntje worden later aan jou doorgegeven via de e-mail en/of deze website. Die prijzen weten we dus nog niet. Maar de datum kun je alvast noteren.
Nadere info volgt dus later.
Afbeeldingsresultaat voor bord snert met worst

                                                            -0-0-0-0-0-

Noteren:Openingstoernooi 6 april 2020.
Ons openingstoernooi 2020 is op 6 april. Ook de ALV is op deze dag gepland. Nadere informatie over deze dag volgt later.

                                          -0-0-0-0-0-
                                                          
Speeldagen in Bunschoten 2019 – 2020:

    • okt. 2019: 16 en 30  
    • nov. 2019: 13 en 27
    • dec. 2019: 11
    • januari  2020: 15 en 29  
    • februari  2020: 12 en 26
    • maart 2020: 11

Noteer deze data alvast in uw agenda.
De routebeschrijving naar ‘De Kronkels’ vindt u bij de ‘Algemene Informatie’.

-0-0-0-0-0-

NAJAARS-/ SLOTTOERNOOI 7 OKTOBER 2019-SUCCES!!
Dat was me toch een mooie herfstdag! Het herfstgevoel begon al vroeg op de ochtend: het hele veld en terras lag bezaaid met takken die waren afgebroken van de bomen, eikeltjes die ook te zwaar waren geworden om te blijven hangen en natuurlijk alle blaadjes. Het werd dus ruim een half uur flink met de hark erover voordat het op een speelveld leek.  (Verder uitgebreid verslag van deze geslaagde dag vindt u in de map ‘Toernooien’. De foto’s staan zoals gebruikelijk in de map ‘Foto’s. Tot ziens bij goed weer op ons thuisveld of in Bunschoten bij Boulamis.

                                                               -0-0-0-0-0

NATIONALE SPORTMAAND  18 SEPTEMBER 2019 
Wij hebben als ‘Jeu de Boulesclub Huizen meegedaan met bovenstaand experiment. Dit evenement dat j.l. zaterdag van start ging werd door ons natuurlijk ook in daden gevolgd. ’s Morgens stonden de vegers al op het veld om alle eikeltjes te verwijderen. Tjonge wat zijn dat er veel dit jaar. Er staan bijna alleen maar eikenbomen… Om kwart voor 1 waren er een aantal leden die zich afvroegen waar ‘alle’ belangstellenden waren. Die kwamen niet. Jammer genoeg stond ons evenement ook niet op een prominente plaats in de nieuwsberichten. Wij hadden alleen op woensdag een open dag en allerlei andere sporten stonden op andere dagen gepland. De volgende keer wat meer belichten in de media. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die ons weten te vinden op het boulesveld. Twee BOA’s die in de buurt waren, werden heel enthousiast en speelden een rondje mee. Jammer genoeg moesten zij weer aan het werk, maar we hebben zeker hun belangstelling gewekt. Alle aanwezige leden speelden nog even gezellig door. Alle standen werden ook genoteerd en de foto’s staan bij de afdeling ‘Foto’s ‘.

Feest 30 jarig bestaan van onze club op 16 september 2019.
We mogen wel zeggen dat deze dag heel erg gezellig was. Er waren veel leden aanwezig en dat verhoogde de sfeer. Het buffet was duidelijk erg  lekker. Meerdere mensen wilden nog wel een tweede keer opscheppen. Er was genoeg eten. Dank aan Boulamis voor alle hulp en vriendschap. Een uitgebreider verslag en dank zijn we ook verschuldigd aan ons bestuur. Dat kunt u dus verder lezen bij de map ‘Toernooien’.Daar kunt u dus  verder genieten. Alle foto’s daarvan staan op de map Foto’s’, uiteraard bij 2019.
WOZ-waarde wordt aangepast per 1 januari 2020….


Meer informatie over bovenstaande activiteiten vindt u hieronder of in de map ‘Toernooien’.

-0-0-0-0-0-

SLOTTOERNOOI OP 7 OKTOBER A.S.
Maandagmiddag 7 oktober hebben we ons slottoernooi op ons eigen boulesveld. Deze middag is alleen voor leden en daar verwachten we die dag veel van te zien.

S(ept)PORTMAAND 2019 IN HUIZEN  : Uitnodiging!
September is de sportmaand in Huizen. Je kunt dan gratis met veel sportverenigingen kennismaken. Dat is een geweldige kans. 
Ook de ‘Jeu de boulesclub Huizen’ doet hieraan mee. Dat is op woensdagmiddag 18 september. Wie eens wil kennismaken met deze sport verwelkomen we graag die middag. We starten met het spel om 13.00 uur. Als u mee wilt spelen, komt u dan s.v.p. rond 12.45 uur naar ons boulesveld naast het oude Gemeentehuis aan de Arie de Waalstraat. Er zijn boules te leen. 
Graag tot ziens op 18 september a.s.

Het Gras-Zandtoernooi van 18 augustus was een groot succes. Het verslag en de foto’s staan in de map ‘Toernooien’ en in de map ‘Foto’s’

                                                             -0-0-0-0-0-


Boules-wetenswaardigheden
Op onze website staat ook de pagina ‘boules-wetenswaardigheden’. Opgeleukt met plaatjes. Best leuk om even naar te kijken. 
Tijdens de speeldagen krijgen we regelmatig bezoekers die gewoon even sfeer komen proeven. Soms zijn die van een andere club, heel gezellig. Even alle nieuwtjes doornemen…of de speltechnieken.

We krijgen af en toe ook visite van een boulesclub uit een andere gemeente.
Deze keer kwam Ron een kijkje nemen.

Populariteit Jeu de boules stijgt gigantisch bij jeugd:
Vandaag (22-7-2019) voor u gelezen in de Telegraaf:
                                Jeu de boules populair!!! 
Natuurlijk wisten wij als boulers dit al heel lang, maar veel mensen denken dat  alleen ouderen dit spel adoreren. Niets is minder waar. Leest u dit artikel maar.

Bezoek aan de website:

Het blijft goed gaan met de site. Veel leden hebben zich al eigen gemaakt met de nieuwtjes die regelmatig verschijnen op onze site. We kopen echter op meer ‘bezoek’. 

8 augustus 2019 – Bezoek aan onze website:
In de laatste week is de teller op 244 bezoekers komen te staan. Zij hebben 932 keer op een pagina ingelogd met een gemiddelde van 3 min. 57 sec. per pagina.
30 juli 2019 –  Bezoek aan onze website:
Het gaat goed. Er zijn 224 bezoekers geweest, die 859 keer hebben ingelogd op een pagina. De gemiddelde bezoektijd was 3 min. en 22 sec.

24 juli 2019 –  Bezoek aan onze website:
Alweer 150 bezoekers die zich hebben gemeld, waarbij 583 keer een pagina is aangeklikt.

19 juli 2019 – Bezoek aan onze website:
De afgelopen 30 dagen zijn er 117 bezoekers geweest op onze website, waarbij 117 keer een pagina is aangeklikt. Gemiddeld duurde een bezoek aan de website 3 minuten en 51 seconden. We hopen dat dit zo blijft doorgaan.

De verslagen van de toernooien staan in de map ‘Toernooien”.
Om foto’s te bekijken van de toernooien, gaat u naar de map ‘FOTO’S en daarna klikt u op het pijltje van het toernooi en het jaar dat u wilt bekijken. Daar ziet u van welke activiteit foto’s zijn gepubliceerd.

De nieuwste fotomappen (en losse foto’s) die van 2019 zijn geplaatst:

    • Kanjerfoto’s
    • Gras-Zandtoernooi van 18 augustus 2019
    • Toernooi Bussum-Huizen van 28 mei. (Wij verloren)….
    • Avondtoernooi Huizen

Opgeven voor de toernooien op onderstaand adres:

Bets Fokker, 
Secretariaat:  Jeu de Boules Club Huizen
Kroos 16
1273 EE Huizen
Tel: 035-6922798
e-mail: fokfrak@casema.nl
Bankrek: NL15 INGB 0000 2446 75
t.n.v.  Jeu de Boules Club Huizen


Ander belangrijk nieuws….

Het is 23 mei 2019:

We staan in de krant! !!!
Nieuwsblad voor Huizen!


Nieuwsblad voor Huizen –  Facebook – 17 mei 2019

HUIZEN – Jeu de Boulesclub Huizen heeft een nieuwe website.    De club is een levendige vereniging die speelt naast het oude gemeentehuis aan de Arie de Waalstraat.
Iedere maandagmiddag wordt om 12.45 uur verzameld om om 13.00 uur te beginnen. In de winter wordt er binnen gespeeld in een overdekte jeu de bouleshal.

Toernooien
De club speelt onderling meerdere toernooien zoals het openings- en sluitingstoernooi.  Verder ’s zomers het gras/zandtoernooi.
Kijkt u voor meer info en inschrijving op de pagina ‘Toernooien’ In het hoofdmenu.
Wie een keer mee wil spelen is van harte welkom. Kijk voor meer informatie op de informatiepagina’s in het hoofdmenu of kom op maandag even naar ons speelveld. Ieder nieuw lid mag 3 keer meespelen voor tot lidmaatschap over te gaan.   Oefenbaan?
Gerucht: naast de Brassershoeve komt misschien  een jeu de boules-baan. Leuk om tussendoor met elkaar te trainen. Vooral voor kleine groepjes.
Een kopje koffie is dan zo gehaald. Dat moet er toch gezellig gaan uitzien!!

                                                             -0-0-0-0-0-

Zilveren armband gevonden op 13 mei.
Maandag 13 mei 2019 kwam een van de bewoners van de Arie de Waalstraat na de wedstrijd vertellen dat ze een zilveren armband op het grasveld had gevonden. Inlichtingen  op maandagmiddag bij de wekelijkse speeldag bij Anke of Bert.