Lief en Leed

LIEF EN LEEDPAGINA
ALS U AANVULLINGEN HEEFT OP DEZE PAGINA, OF U HOORT BERICHTEN VAN MEDE-SPELERS DIE OP DEZE PAGINA GEPLAATST MOETEN WORDEN, DAN  KUNT U CONTACT OPNEMEN MET BETS FOKKER.
DE LAATSTE BERICHTEN STAAN STEEDS BOVENAAN.
April 2024
Stef heeft een succesvolle staaroperatie gehad.
Volgende maand komt Riek aan de beurt. Veel succes!!!

Maart 2024
Ria Spijker stuurde ons het bericht dat zij ging verhuizen naar Groningen. Jammer voor ons. Goed voor Ria. Zij woont dichtbij haar zoon. Heel gezellig. Zij was jarenlang onze rots in de branding bij het verzorgen van de standen, de koffie en thee en de prijzen. We hopen dat zij snel haar boule-plezier zal vinden bij de Groningers.

8 MEI 2023
Vandaag bereikte ons het trieste nieuws dat Johan Panjer afgelopen zaterdag is overleden. Drie weken geleden begon het slechter te gaan met de gezondheid van Johan. Hij wilde niet meer eten en werd steeds minder actief. Zaterdag 6 mei is Johan overleden. Het was een grote schok voor de leden van de Boulclub. We wensen zijn kinderen veel sterkte toe met het verlies van hun vader. De crematie vindt plaats op zaterdag 13 mei 2023 om 12.30 uur; crematorium Laren. Rust zacht Johan.
Wachten op de volgende ronde. Johan volgde de spelers vanaf de kant. Foto: 7 februari 2022.
_________________________________________________________

Lien Wong stuurde de club een bedankje voor de liefdevolle zorgen van de leden aan Ron in de afgelopen jaren.

27 februari 2023
Vandaag hoorden we dat Rein, de vriend van Elly overleden is. We condoleren haar en wensen haar veel sterkte.

Ron Wong overleden 22 januari 2023
Wie kende hem niet? Onze altijd vrolijke speler Ron Wong.
Hij was de man van het eerste uur en was betrokken bij het oprichten van onze jeu-de-boulesclub. Op 5 december heeft hij nog gespeeld toen de burgemeester op bezoek kwam. Ron werd aan hem voorgesteld als het oudste lid van onze club en al snel ontspon zich een heel gezellig gesprek tussen beide heren. Ron vertelde o.a. dat hij vroeger sportleraar was in Bussum en zich veel met de oprichting van onze club heeft bemoeid. Als je de ledenlijst op de computer opent dan zie je meteen dat Ron de lijst heeft gemaakt op de computer. (Deze dag was Ron de laatste keer bij ons op het boulesveld.) Het trieste bericht kwam gisteren binnen bij het bestuur.
Hij overleed gisteren om 12 uur. Hij werd 92 jaar.
Ron heeft het de laatste jaren niet echt makkelijk gehad. Nadat door een vervelende val het fietsen voor hem niet meer mogelijk was, bracht zijn vrouw Lien hem iedere maandag naar het veld. Dus zo liet hij zelden verstek gaan.

Op de rouwkaart stond dat hij vond dat zijn hoofd een rimboe vol gegevens was. Dat was heel moeilijk voor hem.
Maar wat kon onze Ron boulen!!! Vaak hoorde je roepen: Ron, deze boule mag weg…. dan ging hij er even voor staan en ……meestal was die boule dan ook WEG!! Voor Ron was winnen niet zo belangrijk meer; het spelen op zich bleef hem boeien en plezieren. Veel  herinneringen komen langs als je denkt aan de boulende Ron, de laatste paar jaar met zijn onafscheidelijke stok.

Rust zacht Ron.

Henk Wielick overleden
Afgelopen week 4 juli 2022, overleed Henk in Theodotion. Hij heeft zware jaren gekend. Nadat Henk noodgedwongen in een rolstoel belandde werd hij verpleegd in Theodotion. Thea bezocht Henk dagelijks. Henk werd 85 dit jaar. Zaterdag 9 juli is de crematie. Wij wensen Thea heel veel sterkte met dit verlies. Het zal moeilijk zijn om dit gemis een
plaatsje te geven.
Wim Fokker –  Overleden 31 mei 2022
Zo nu en dan kun je van iemand zeggen:deze man was echt een markante figuur. Dat geldt zeker voor Wim Fokker. Op de jeu de boulesclub was hij een gezellige medespeler. Hij stond er voor iedereen klaar. Stoelen sjouwen, tent plaatsen- opzetten… en weer afbreken, de verjaardagskaarten op tijd bezorgen, Bets, zijn vrouw, helpen bij het werk dat zij deed voor de club als secretaris, goede aanwijzingen geven bij het spel, een gebroken magneetstokje weer speelklaar maken door een laswerkje, een kapotte tentstok repareren… zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wim wàs er gewoon.
De laatste tijd zagen we hem nog maar zelden op het veld omdat zijn gezondheid dat niet meer toeliet.  De laatste drie jaren waren voor hem heel zwaar. We zullen Wim missen. Rust zacht Wim.
We wensen Bets en hun kinderen heel veel sterkte toe!

Droevig nieuws over Rob Charles – 17 mei 2022
Zijn vrouw Henny schreef ons de volgende brief:
Het doet me veel verdriet jullie hierbij te moeten vertellen, dat mijn man, Rob Charles, op 17 april is overleden aan de gevolgen van een tweede vorm van leukemie die hem trof en die niet te behandelen was.
Gelukkig heeft hij van zijn leven genoten!                             Groet, Henny                                              -0-0-0-0-0-0-0-0-

IN MEMORIAM WIM VENEMA
31 januari 2022 -Droevig nieuws-Wim Venema overleden.
Vandaag kwam het droevige nieuws binnen dat ons oud-lid Wim Venema op 26 januari jl. is overleden. Woensdag a.s.  is de crematie. Wim stopte eind vorig jaar met jeu de boulen omdat zijn gezondheid achteruit ging. Daarom verhuisde hij naar Deventer waar hij in de buurt van zijn dochter is gaan wonen. We houden mooie en goede herinneringen aan Wim. Zoals hij zelf zei in een laatste e-mail toen hij ging verhuizen:

“Hartelijk dank voor al die mooie jaren van vriendschap bij het boulen. Ik heb de club in de afgelopen 12 jaar met veel liefde en plezier gesponsord met een nieuw spandoek, ijsjes en hapjes tijdens het zomeravondboulen en dies meer.

Ik ben ervan overtuigd dat ‘mijn kluppie’ zal groeien en bloeien en ik neem mij voor om regelmatig contact te onderhouden. Een hartelijke groet aan jullie en mijn beste wensen voor een goede gezondheid.”

 

Verdrietig bericht….Frans is overleden op 27 nov 2021
Beste leden, Vandaag moet ik jullie berichten dat Frans Wiegers op 27 november is overleden. Hij kwam bijna alle maandagen gezellig met zijn vrouw Nelly jeu-de-boulen. We houden een prettige herinnering aan de altijd vrolijke, goed gehumeurde Frans.Verdrietig bericht….Elly Eising overleden
Op 23 november 2021 is Eising overleden. Elly had al lange tijd een zwakke gezondheid, maar met haar scootmobiel en vrolijk humeur kwam ze overal! Helaas naar wat ik hoorde, heeft een gezelschapspelletje haar geveld!  Tijdens het spel werd zij besmet met corona. Dat virus nam haar te pakken en deze kon zij niet de baas. Wat een positieve dame was Elly.  (Bets Fokker-secr.)

We zien haar in actie in Bunschoten. foto: Tineke Snel