Lief en Leed

Henk Wielick overleden
Afgelopen week 4 juli, overleed Henk in Theodotion. Hij heeft zware jaren gekend. Nadat Henk noodgedwongen in een rolstoel belandde werd hij verpleegd in Theodotion. Thea bezocht Henk dagelijks. Henk werd 85 dit jaar. Zaterdag 9 juli is de crematie. Wij wensen Thea heel veel sterkte met dit verlies. Het zal moeilijk zijn om dit gemis een
plaatsje te geven.
Wim Fokker –  Overleden 31 mei 2022
Zo nu en dan kun je van iemand zeggen:deze man was echt een markante figuur. Dat geldt zeker voor Wim Fokker. Op de jeu de boulesclub was hij een gezellige medespeler. Hij stond er voor iedereen klaar. Stoelen sjouwen, tent plaatsen- opzetten… en weer afbreken, de verjaardagskaarten op tijd bezorgen, Bets, zijn vrouw, helpen bij het werk dat zij deed voor de club als secretaris, goede aanwijzingen geven bij het spel, een gebroken magneetstokje weer speelklaar maken door een laswerkje, een kapotte tentstok repareren… zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wim wàs er gewoon.
De laatste tijd zagen we hem nog maar zelden op het veld omdat zijn gezondheid dat niet meer toeliet.  De laatste drie jaren waren voor hem heel zwaar. We zullen Wim missen. Rust zacht Wim.
We wensen Bets en hun kinderen heel veel sterkte toe!

Droevig nieuws over Rob Charles – 17 mei 2022
Zijn vrouw Henny schreef ons de volgende brief:
Het doet me veel verdriet jullie hierbij te moeten vertellen, dat mijn man, Rob Charles, op 17 april is overleden aan de gevolgen van een tweede vorm van leukemie die hem trof en die niet te behandelen was.
Gelukkig heeft hij van zijn leven genoten!                             Groet, Henny                                              -0-0-0-0-0-0-0-0-

IN MEMORIAM WIM VENEMA
31 januari 2022 -Droevig nieuws-Wim Venema overleden.
Vandaag kwam het droevige nieuws binnen dat ons oud-lid Wim Venema op 26 januari jl. is overleden. Woensdag a.s.  is de crematie. Wim stopte eind vorig jaar met jeu de boulen omdat zijn gezondheid achteruit ging. Daarom verhuisde hij naar Deventer waar hij in de buurt van zijn dochter is gaan wonen. We houden mooie en goede herinneringen aan Wim. Zoals hij zelf zei in een laatste e-mail toen hij ging verhuizen:

“Hartelijk dank voor al die mooie jaren van vriendschap bij het boulen. Ik heb de club in de afgelopen 12 jaar met veel liefde en plezier gesponsord met een nieuw spandoek, ijsjes en hapjes tijdens het zomeravondboulen en dies meer.

Ik ben ervan overtuigd dat ‘mijn kluppie’ zal groeien en bloeien en ik neem mij voor om regelmatig contact te onderhouden. Een hartelijke groet aan jullie en mijn beste wensen voor een goede gezondheid.”

 

Verdrietig bericht….Frans is overleden op 27 nov 2021
Beste leden, Vandaag moet ik jullie berichten dat Frans Wiegers op 27 november is overleden. Hij kwam bijna alle maandagen gezellig met zijn vrouw Nelly jeu-de-boulen. We houden een prettige herinnering aan de altijd vrolijke, goed gehumeurde Frans.Verdrietig bericht….
Beste leden, Hierbij moet ik helaas doorgeven dat ons lid Elly Eising op 23 november is overleden. Elly had al lange tijd een zwakke gezondheid, maar met haar scootmobiel en vrolijk humeur kwam ze overal! Helaas naar wat ik hoorde, heeft een gezelschapspelletje haar toch geveld! De corona nam haar te pakken en deze kon zij niet de baas. Wat een positieve dame was Elly.  (Bets Fokker-secr.)

We zien haar in actie in Bunschoten. foto: Tineke Snel