Kanjers vanaf mei 2019

Kanjers van 16 oktober 2019
De eerste dag Bunschoten van dit seizoen was supergezellig. Pop was er ook weer bij en speelde prima mee. Elly kwam vandaag kijken en moedigde aan. Hoewel we wat meer deelnemers hadden verwacht, was de middag geslaagd. Uiteindelijk werden hoge uitslagen gemeld. De nrs 1 en 2 hadden de drie wedstrijden gewonnen en de nr. 3 had er 2 gewonnen. Dus: Anke(1)-24 pnt. – Dinie(2)-22 pnt. en Hans(3) met 14 punten. Helaas geen foto van de winnaars, maar dan toch eentje die vandaag is genomen.

                                                       -0-0-0-0-0-

Kanjers van 14 oktober 2019 (verslag van Ria)
Vanmiddag waren wij met 23 man. Maar wij waren net begonnen toen er een en. Hoewel het niet zou regenen, kwam het rond 13.00 uur met bakken uit de hemel, een enorme plensbui. Er haakten toen diverse mensen af. Met uiteindelijk 18 man zijn wij doorgegaan en hebben toch nog 3 partijen gespeeld. Het was rommelig en ben daardoor vergeten de kanjers op de foto te zetten. Zal volgende keer beter mijn best doen. Groetjes en tot woensdag in Bunschoten. Ria

(Maar Ria heeft wel tijdens het spel wat gekiekt. En  hier onder een voorbeeld.)
De stand is wel bekend: 1. Hans-3 gewonnen-35 pnt; Ron-2 gewonnen-17 pnt; Ria-2 gewonnen-15 pnt.       Ingrid had de poedel met 23 punten. Da’s knap!

-0-0-0-0-0-

De kanjers van 7 oktober staan niet vermeld. Vorige week was het slottoernooi. Kijk dus even op de site van toernooien.

Kanjers van 30 september 2019 de hemel. Na een kwartier was het droog, maar niet op het veld. Wat een vieze boules-ballen moesten we steeds oprapen. Maar….het werd ondanks dit ongemak een leuke middag. Nelly(1), Hans(2) en Willy(3) stonden voor de kijker op de kiek van links naar rechts. Het was een mooie oefening voor het a.s. slottoernooi. We hopen op een grote opkomst volgende week maandag 7 oktober. Tot ziens!!!

Kanjers van 23 september 2019
Gelukkig klopte het gevoel van voorgaande maandagen in september. De opkomst was groot en het was supergezellig. We hebben weer een mooie foto gekregen die Ria heeft gemaakt. Dank je wel Ria. V.l.n.r:Ron(3),Anne(1)en Dinie(2).

Op 16 september waren er geen kanjers want we vierden feest in Bunschoten. Een verslag hiervan  staat vermeld bij ‘Toernooien’.

Kanjers van 9 september 2019
Zo langzamerhand wordt de opkomst op de maandagmiddag helemaal geweldig. Er werden plezierige partijen gespeeld. Net als vorige week hadden de nrs. 1, 2 en 3 alle partijen gewonnen, maar het puntentotaal verschilde nogal: 23 (Karel), 20 (Rob) en Anke (18). Deze keer waren er meer boulers die de drie partijen hadden gewonnen: Cees staat op 4(14), en Wim Venema(12) en Bert K.(12) staan  op een gedeelde 5de plaats. Nelly was de laatste met 3 gewonnen wedstrijden en op de 6de plaats (9 pnt). Dan komen Hans (8) en Wolfgang (7) met 2 gewonnen wedstrijden op plaats 7 en 8. De rest noteren we niet op deze site. Dat wordt teveel. Trees en Dinie volgden hen op met plaats 9 en 10. Frans had de chocolade-poedel.  Dit uitgebreide verslag is echt een uitzondering. Ach, uitgebreid is ook wel eens leuk.  Na afloop verscheen er een prachtige uitgebreide prijzentafel. Hulde aan Ria. Ria heeft leuke kiekjes gemaakt tijdens het boulen en de onderlinge gesprekken. Voor die mooie plaatjes kunt u even kijken op de afdeling ‘Foto’s’ waar alle plaatjes van deze 9de september staan.

Kanjers van 2 september 2019
Nog steeds een vrolijke bedoening bij ons. Kijk naar de winnaars van vandaag: Dit trio had 3 wedstrijden gewonnen, met respectievelijk Trees(1) 26 punten, Marja(rechts)(2) met 25 punten en Marion (links) als 3de met 21 punten. Dat levert een vrolijk plaatje op, toch? Wolfgang en Peter wonnen ook 3 wedstrijden, maar hadden niet zoveel punten gescoord. Pech gehad dus.

Kanjers van 26 augustus 2019
Het was puffen van de warmte, maar dat deerde de meeste spelers niet. Strijden om de eer van de dag met als resultaat: Van 1 tot 3: Rob en Willy hadden beiden 3 gewonnen wedstrijden met respectievelijk 20 en 17 punten; Ron had 2 wedstrijden gewonnen en zijn puntentotaal was ook niet mis: 17 punten!
In plaats van een foto deze keer de standenlijst. Ook wel eens wat anders, toch???

Kanjers van 19 augustus 2019
Ondanks de vermoeienissen van zondag 18 augustus op het strand….kwamen velen naar het boulesveld in Huizen om de maandag-middagpartij te spelen. En er was een leuke uitkomst:Onze nieuwe leden zaten bij de top-drie: Henk v.d. Klis was nr. 1 met 3 gewonnen wedstrijden en 19 pnt. Bets Fokker werd 2 en Betsy v.d. Klis werd 3. Beiden met 2 gewonnen wedstrijden maar het puntenaantal was respectievelijk 18 en 13. Van harte! Zij bleken terdege tegenstanders.

Kanjers van het Gras-Zandtoernooi 18 augustus 2019
Vandaag, zondag de 18de, waren we op het surfstrand van Huizen. Het betrof het jaarlijkse ‘Gras-Zandtoernooi’. Dat is ieder jaar weer een geweldig leuk festijn. Eigenlijk hoef je niet te kunnen boulen op zo’n dag. Zodra de boule het zand raakt, ligt hij meestal vast. En wil dus niet meer verder rollen. Op het gras is het ook niet echt makkelijk met al die gaten en bulten van veel strandmollen. Gelukkig zagen we maar 1 hondenhoop, meteen gemarkeerd met een takje, maar…..ja hoor….raak. Midden in de hoop. Dat moet toch geluk brengen. We hadden uiteindelijk een hele groep kanjers getuige onderstaande foto. Meer foto’s van deze mooie dag staan bij de afdeling ‘Foto’s’. Zie voor een groter verslagje in de map ‘Toernooien’.

Kanjers van 5 augustus 2019
Mooi weer om te boulen. Er werd weer sportief gespeeld. Vandaag kwam Peter als nieuwe winnaar uit de bus; hij had nog niet eerder op het podium gestaan. Niet omdat hij niet goed kan boulen, maar hij had nog niet eerder geluk in de tijd dat de kanjers worden vermeld. Vandaag hadden de 3 winnaars 3 gewonnen wedstrijden. Het puntenaantal was wel mooi te noemen. Peter had 33 punten;
Ria had 22 punten en Anne had 19 punten. Van harte!!! Sebine die ook 3 gewonnen wedstrijden had, verdiende 11 punten, dus geen podiumplaats.

Kanjers van 29 juli 2019:
Alweer heerlijk t-shirtweer. Vandaag speelden twee nieuwe leden mee; Henk en zijn vrouw Betsy. En zoals dat vaker gaat…..ze vielen beiden in de prijzen.  Toppie.
Wolfgang en Hans werden beiden nr. 1 met een gedeelde plaats met 20 punten. Betsy op de 2de plaats met 18 punten. Bets Fokker werd 3de(8 pnt). Ze hadden allen 3 partijen gewonnen. O ja,Trees had de poedel!

Kanjers van 22 juli 2019:
En….het was top-zomerweer. De eerste dag van een snikhete week. Het dreigt zelfs hier en daar 40 graden te worden. Er kwamen veel leden opdraven en de sfeer was weer goed.  De kanjers van deze week hadden ieder 3 wedstrijden gewonnen. Van l. naar r. Karel (1) -35 pnt, Wolfgang (2) -17 pnt, Rob (3) -15 pnt.
Voor deze keer nog even de volgende 5: Nelly 4de, Anke 5de, Peter 6de, Trees 7de, Marja 8ste.
Van harte met deze knappe resultaten!

Kanjers van 15 juli 2019:
Hoewel buienradar een redelijk slechte prognose aangaf…af en toe een buitje….kwam er niks omlaag. Zo nu en dan wel even je vest of jack aan, maar verder geen enkel probleem!!!! Het was nog best druk vandaag. Weer een paar gezichten die we niet zo vaak zien; hartstikke leuk. Maar nu de resultaten.

Als web-master kreeg ik te horen dat ik nog steeds niet op de foto sta. Dat klopte…tot vandaag. Ik ben er tegenaan gegaan, en het is me gelukt! Ik sta nu ook in de galerij van winnaars. Nog net. Cees was 1, Marja was 2 en nr. 3 Anke. We hadden ieder 3 partijen gewonnen. Succesvolle dag. Ria had nog een paar foto’s gemaakt. Die staan onder de kop ‘Foto’s’. Bets kwam in de pauze met Wim om weer sfeer te proeven. Dat was ouderwets gezellig.

Kanjers van 8 juli 2019:
Hoewel het vandaag behoorlijk fris was, werd er toch hard gestreden om de eer van deze week. Het was een verrassend einde: Er kwamen 4 personen met 3 gewonnen wedstrijden  als winnaars uit de bus: Ria (21), Cees (20), Rob (17) en Hans (8). Als redacteur van dit epistel mag ik toch wel een beetje trots zijn dat ik een beetje heb meegeholpen aan hun succes! Met 3 spelers heb ik (mede/tegen) gespeeld. Van harte!!!!
Van links naar rechts: Rob, Ria, Hans en Cees.

Kanjers van 1 juli 2019:
En het is nog steeds prachtig weer. We zien hier toch weer een paar bekende gezichten bij de winnaars van deze week: Nelly -17 pnt- Henk-Jan- 14 pnt en Trees- 12 pnt. Zij hadden ieder 3 gewonnen wedstrijden. Van harte!
V.l.n.r.: Kees-Jan, Nelly en Trees

Kanjers van 17 juni 2019:
En trots zijn ze, de winnaars van deze week:
Nr.1: Karel met 3 gewonnen wedstrijden en 18 pnt.
Sonja en Nelly 2 gewonnen wedstrijden met  respectievelijk 17 pnt. en 14 pnt. Van harte!!!

Wekelijkse kanjers in de keuken en op het veld

Al jaren zorgen een aantal dames voor een lekkere kan koffie en/of thee, genoeg frisdrankjes en een biertje. Dat is nog niet alles…..ook de toilet is altijd schoon. De boodschappen zoals koffiemelk en w.c.-papier zijn op tijd aanwezig. Ook rpijsjes worden wekelijks zorgvuldig gekozen. De stand wordt na elke ronde netjes genoteerd. Zij zijn daarvoor altijd een half uur voor aanvang aanwezig. Natuurlijk zijn er meer leden die zich met ‘het huisje’ bezighouden, maar we noemen er vandaag 3. Met Ria, Trees en Nelly zijn we heel blij. Dank voor de wekelijkse bijdrage!!!

Kanjers van 3 juni:
Ja hoor, een paar echte kanjers die vandaag in de prijzen vallen. Cees is er na een week weer bij (nr 1 met 31 pnt). Hij zit echt in de flow. Nu ook met meer punten! Ook Nel de Boer (nr 2 met 20 pnt) liet zich van de goede kant zien. Henk-Jan was derde met 14 pnt. Van harte! Helaas is de foto vandaag nogal onscherp, dus die plaatsen we niet.

Kanjers van 27 mei:
Wat een dag! Veel wind maar het bleef droog. Er waren al een paar mensen op vakantie, maar toch nog 23 aanwezigen. Plotseling verschenen er 2 mensen die in de buurt op vakantie waren en zij speelden een ronde mee. Dat was best gezellig. Anke vierde haar verjaardag met soesjes. Vandaag waren de kanjers v.l.n.r. Cees van Garderen (23 pnt), Henk-Jan (21 pnt) en Rob (20 pnt). Zij waren in volgorde 1, 2 en 3 en hadden allen 3 gewonnen wedstrijden.

Kanjers van 20 mei:
Dat waren v.l.n.r. Nelly, Klaas en Elly. De dames hadden elk 16 punten met een gedeelde eerste plaats. Klaas had 11 punten. Het was weer een spannende middag. Maar ook ontspannend, zo te zien. In elk geval hadden ze hun natje en droogje binnen.

Kanjers van 13 mei
De eerste keer dat we (toevallig) een fototoestel bij ons hadden op maandag was op maandag 13 mei 2019. We hebben meteen de kans gegrepen en een foto gemaakt van de nrs 1, 2 en 3: Wim (24 pnt), Ron (15 pnt) en Cees (20 pnt).
Wim en Ron hadden 3 wedstrijden gewonnen. V.l.n.r. Cees, Wim en Ron. Natuurlijk zegt de foto genoeg.