Kanjers vanaf mei 2019

Kanjers van het Gras-Zandtoernooi 18 augustus 2019
Vandaag, zondag de 18de, waren we op het surfstrand van Huizen. Het betrof het jaarlijkse ‘Gras-Zandtoernooi’. Dat is ieder jaar weer een geweldig leuk festijn. Eigenlijk hoef je niet te kunnen boulen op zo’n dag. Zodra de boule het zand raakt, ligt hij meestal vast. En wil dus niet meer verder rollen. Op het gras is het ook niet echt makkelijk met al die gaten en bulten van veel strandmollen. Gelukkig zagen we maar 1 hondenhoop, meteen gemarkeerd met een takje, maar…..ja hoor….raak. Midden in de hoop. Dat moet toch geluk brengen. We hadden uiteindelijk een hele groep kanjers getuige onderstaande foto. Meer foto’s van deze mooie dag staan bij de afdeling ‘Foto’s’. Zie voor een groter verslagje in de map ‘Toernooien’.

Kanjers van 5 augustus 2019
Mooi weer om te boulen. Er werd weer sportief gespeeld. Vandaag kwam Peter als nieuwe winnaar uit de bus; hij had nog niet eerder op het podium gestaan. Niet omdat hij niet goed kan boulen, maar hij had nog niet eerder geluk in de tijd dat de kanjers worden vermeld. Vandaag hadden de 3 winnaars 3 gewonnen wedstrijden. Het puntenaantal was wel mooi te noemen. Peter had 33 punten;
Ria had 22 punten en Anne had 19 punten. Van harte!!! Sebine die ook 3 gewonnen wedstrijden had, verdiende 11 punten, dus geen podiumplaats.

Kanjers van 29 juli 2019:
Alweer heerlijk t-shirtweer. Vandaag speelden twee nieuwe leden mee; Henk en zijn vrouw Betsy. En zoals dat vaker gaat…..ze vielen beiden in de prijzen.  Toppie.
Wolfgang en Hans werden beiden nr. 1 met een gedeelde plaats met 20 punten. Betsy op de 2de plaats met 18 punten. Bets Fokker werd 3de(8 pnt). Ze hadden allen 3 partijen gewonnen. O ja,Trees had de poedel!

Kanjers van 22 juli 2019:
En….het was top-zomerweer. De eerste dag van een snikhete week. Het dreigt zelfs hier en daar 40 graden te worden. Er kwamen veel leden opdraven en de sfeer was weer goed.  De kanjers van deze week hadden ieder 3 wedstrijden gewonnen. Van l. naar r. Karel (1) -35 pnt, Wolfgang (2) -17 pnt, Rob (3) -15 pnt.
Voor deze keer nog even de volgende 5: Nelly 4de, Anke 5de, Peter 6de, Trees 7de, Marja 8ste.
Van harte met deze knappe resultaten!

Kanjers van 15 juli 2019:
Hoewel buienradar een redelijk slechte prognose aangaf…af en toe een buitje….kwam er niks omlaag. Zo nu en dan wel even je vest of jack aan, maar verder geen enkel probleem!!!! Het was nog best druk vandaag. Weer een paar gezichten die we niet zo vaak zien; hartstikke leuk. Maar nu de resultaten.

Als web-master kreeg ik te horen dat ik nog steeds niet op de foto sta. Dat klopte…tot vandaag. Ik ben er tegenaan gegaan, en het is me gelukt! Ik sta nu ook in de galerij van winnaars. Nog net. Cees was 1, Marja was 2 en nr. 3 Anke. We hadden ieder 3 partijen gewonnen. Succesvolle dag. Ria had nog een paar foto’s gemaakt. Die staan onder de kop ‘Foto’s’. Bets kwam in de pauze met Wim om weer sfeer te proeven. Dat was ouderwets gezellig.

Kanjers van 8 juli 2019:
Hoewel het vandaag behoorlijk fris was, werd er toch hard gestreden om de eer van deze week. Het was een verrassend einde: Er kwamen 4 personen met 3 gewonnen wedstrijden  als winnaars uit de bus: Ria (21), Cees (20), Rob (17) en Hans (8). Als redacteur van dit epistel mag ik toch wel een beetje trots zijn dat ik een beetje heb meegeholpen aan hun succes! Met 3 spelers heb ik (mede/tegen) gespeeld. Van harte!!!!
Van links naar rechts: Rob, Ria, Hans en Cees.

Kanjers van 1 juli 2019:
En het is nog steeds prachtig weer. We zien hier toch weer een paar bekende gezichten bij de winnaars van deze week: Nelly -17 pnt- Henk-Jan- 14 pnt en Trees- 12 pnt. Zij hadden ieder 3 gewonnen wedstrijden. Van harte!
V.l.n.r.: Kees-Jan, Nelly en Trees

Kanjers van 17 juni 2019:
En trots zijn ze, de winnaars van deze week:
Nr.1: Karel met 3 gewonnen wedstrijden en 18 pnt.
Sonja en Nelly 2 gewonnen wedstrijden met  respectievelijk 17 pnt. en 14 pnt. Van harte!!!

Wekelijkse kanjers in de keuken en op het veld

Al jaren zorgen een aantal dames voor een lekkere kan koffie en/of thee, genoeg frisdrankjes en een biertje. Dat is nog niet alles…..ook de toilet is altijd schoon. De boodschappen zoals koffiemelk en w.c.-papier zijn op tijd aanwezig. Ook rpijsjes worden wekelijks zorgvuldig gekozen. De stand wordt na elke ronde netjes genoteerd. Zij zijn daarvoor altijd een half uur voor aanvang aanwezig. Natuurlijk zijn er meer leden die zich met ‘het huisje’ bezighouden, maar we noemen er vandaag 3. Met Ria, Trees en Nelly zijn we heel blij. Dank voor de wekelijkse bijdrage!!!

Kanjers van 3 juni:
Ja hoor, een paar echte kanjers die vandaag in de prijzen vallen. Cees is er na een week weer bij (nr 1 met 31 pnt). Hij zit echt in de flow. Nu ook met meer punten! Ook Nel de Boer (nr 2 met 20 pnt) liet zich van de goede kant zien. Henk-Jan was derde met 14 pnt. Van harte! Helaas is de foto vandaag nogal onscherp, dus die plaatsen we niet.

Kanjers van 27 mei:
Wat een dag! Veel wind maar het bleef droog. Er waren al een paar mensen op vakantie, maar toch nog 23 aanwezigen. Plotseling verschenen er 2 mensen die in de buurt op vakantie waren en zij speelden een ronde mee. Dat was best gezellig. Anke vierde haar verjaardag met soesjes. Vandaag waren de kanjers v.l.n.r. Cees van Garderen (23 pnt), Henk-Jan (21 pnt) en Rob (20 pnt).                Zij waren in volgorde 1, 2 en 3 met 3 gewonnen wedstrijden.

Kanjers van 20 mei:
Dat waren v.l.n.r. Nelly, Klaas en Elly. De dames hadden elk 16 punten met een gedeelde eerste plaats. Klaas had 11 punten. Het was weer een spannende middag. Maar ook ontspannend, zo te zien. In elk geval hadden ze hun natje en droogje binnen.

Kanjers van 13 mei
De eerste keer dat we (toevallig) een fototoestel bij ons hadden op maandag was op maandag 13 mei 2019. We hebben meteen de kans gegrepen en een foto gemaakt van de nrs 1, 2 en 3: Wim (24 pnt), Ron (15 pnt) en Cees (20 pnt).
Wim en Ron hadden 3 wedstrijden gewonnen. V.l.n.r. Cees, Wim en Ron. Natuurlijk zegt de foto genoeg.