Toernooien 2023

Januari 2023
We beginnen het jaar 2023 op maandag 9 januari met een snerttoernooi. We kunnen nog uitwijken naar 16 januari. Tenzij het weer echt ‘SNERT’ is op beide dagen. Dan gaat het toernooi niet door………….

Verslag snerttoernooi 9 januari 2023.
Vandaag om kwart voor 1 aanmelden en 1 rondje spelen. Het veld zag er mooi schoongeveegd uit. Langs de baan hadden de leden van de wedstrijdcommissie ervoor gezorgd dat er 2 mooie tenten stonden. Niet alleen om de computer eronder veilig te stellen voor de (on)verwachte buitjes, maar ook om voor de snertmaaltijd de nodige gastoestellen met de pannen, borden, dranken,  glazen en roggebrood etc. etc. te beschermen. Gelukkig konden we met alle spelers tijdens de regenbui veilig schuilen. Na de snert ‘deden’ we ronde 2 rondom de plassen, maar dat mocht de pret niet drukken. Omdat er veel moest worden opgeruimd was er geen derde partij. Niemand vond dat erg. Lekker weer naar de warme kachel. Vele handen maakten licht werk en met een kwartier waren de tenten al afgebroken. Helemaal toppie. Het was al met al een geslaagde middag.
Super dat veel spelers daarbij spontaan hebben geholpen. Dat gold zeker ook voor Joyce. Tjonge wat gooide zij vandaag goed. Wat de tegenpartij ook probeerde….. zij gooide iedereen eruit. Verdiend in de prijzen gevallen!
Voor de geïnteresseerden naar de uitkomst….. vandaag was ook uw webmaster een van de winnaars.
Er waren 21 spelers gekomen. Een paar ontbraken er…. waren zij de datum vergeten?
Winnaars:
1. Joyce      – 15 punten
2. Marion  – 13 punten
3. Rob         –  9  punten
Poedel Anke: – 14 pnt.


Voor meer foto’s zie de map foto’s 2023.