Kanjers 2020

CORONAVIRUS – CORONAVIRUS – CORONAVIRUS:
GEEN SPEELMIDDAGEN VOORLOPIG.

Woensdag Bunschoten 11 maart 2020
Was gezellig op de laatste speeldag van dit seizoen. Trees was echt de kanjer van deze dag. Met kop en schouders boven de rest van ons uit. Zij had een verdiende eerste plaats. We hopen volgend seizoen weer te mogen en kunnen  spelen in de zaal van Boulamis. Daarover later meer. De data die voor komende winter worden vastgelegd worden pas na de zomer 2020 bekend gemaakt.

Maandag 9 maart 2020
Eindelijk was het mooi weer. Lekker druk op het veld. Ook een paar nieuwe leden. Zij vielen meteen in de prijzen. Als eerste met 3 gewonnen wedstrijden en 21 punten was Lucy. Karel kwam daar meteen als 2de  achteraan met 15 punten en Louis als nr 3 met 13 punten. Zie verder bij de foto’s van deze speelmiddag.

Woensdag 26 februari 2020
Als je bij de foto’s kijkt dan zie je het ‘herfstweer’ van deze februaridag. Bar en boos. Maar de middag was gezellig en…..Ria won vandaag de hoofdprijs en dat is voor het nageslacht natuurlijk vastgelegd. Ingrid kreeg de poedel. We hebben nog 1 woensdagmiddag te gaan. Jammer. Maar we kijken ook wel weer uit naar het spelen op eigen veld.

Maandag 24 februari
Dat kwam weer met bakken naar beneden. Woensdag weer lekker binnen boulen. De voorlaatste keer dit seizoen. Wordt vast weer een gezellige middag.

Maandag 17 februari
Vandaag een geweldig waterballet op ons veld, dus géén jeu de boulesmiddag. Wachten tot 24 februari of 19 februari in Bunschoten.

Woensdag 12 februari 2020
We spelen lekker in Bunschoten. Onder dak. Het veld is keurig geveegd en we hebben vandaag de zaal alleen, want van Bunschoten zijn minder spelers gekomen. We kunnen dus lekker breeduit gaan staan. Er was duidelijk grote belangstelling voor de prijzentafel.

Speelmiddag 3 februari 2020
Fris voorjaarsweer maar toch nog wat spelers. Voor Willem-Jan was het een verrassende uitslag: hij kreeg de chocoladereep cadeau! De rest van de foto’s staan in de map ‘Foto’s.

Speelmiddag 29 januari 2020-Bunschoten
Eerst regen en toen zonneschijn, zei Ria. Maar het was ook andersom. Hoe dan ook, de middag was gezellig. En Willem-Jan had weer prijs!!! Nu de vijfde. Top!
Speelmiddag 27 januari 2020
Best goed weer vandaag, alhoewel er toch een aantal mensen van de harde kern afwezig waren. De middag is toch keurig afgewerkt en genoteerd. Ons nieuwe lid had de poedelprijs… komt de volgende keer wel weer goed. Ria maakte een paar hele leuke kiekjes. Wie een paar foto’s toegestuurd wil hebben, die moet even bij onze webmaster aankloppen. Tot woensdag 29 januari in Bunschoten!

Speelmiddag 20 januari 2020
Koud, koud, kouder, koudst…..maar toch gezellig. We hebben foto’s!!

Bunschoten 15 januari 2020
De regen maakte niks uit want we speelden onderdak. Een goede opkomst van leden. Slechts twee leden hadden de drie wedstrijden gewonnen, maar de anderen hadden het ook niet zo slecht gedaan. Betsy werd nr 1!!!! met 25 pnt. Marion werd tweede met 17 punten. En de beste met 2 gewonnen wedstrijden werd Ria met 15 punten. Tien mensen kregen een prijs. Tineke speelde vandaag heel goed en kreeg ook een prijs: de poedel. Jammer, maar ze neemt wraak de volgende keer. Uw redacteur heeft tegen Tineke gespeeld en had er een behoorlijke kluif aan in die partij. Nou, maak je borst maar nat. We hebben 4 foto’s geplaatst. Kijk even naar de map ‘Foto’s’ en zoek via het submenu de juiste datum op. Succes!!

Speelmiddag 13 januari 2020
Koel en gezellig. De partijtjes waren leuk. Foto’s, hoewel geen actiefoto’s, staan in de map bij 13 januari. Lijken meer op halve portretfoto’s. Daarbij staat ook de uitslag van deze dag. Uw webredacteur vindt deze uitslag geweldig.

Nieuwjaarssnerttoernooi 6 januari 2020
Hoewel we van plan zijn om in het nieuwe jaar (2020) minder verslag te doen van de ‘goeie’ weekspelers, beginnen we toch maar met de mensen die er op ons eerste toernooi alweer bovenuit staken. Zij hadden een mooi spelresultaat neergezet, ondanks de kou. Gelukkig hoefden we maar 2 partijtjes te spelen en gingen we bijtijds naar ’t Visnet. Daar hebben we gezellig zitten bijkletsen, want we hadden elkaar toch minstens een paar weken niet gezien. Ria heeft de stand van vandaag goed bijgehouden en kwam tijdens de borrel met ‘út papiertje’.
1. Karel; 2. Trees; 3. Ria; 4. Bets; 5. Anne; 6. Ron+Sabine; 7. Wolfgang; 8. Thea; 9. Bert K. ; 10. Caroline.
Allemaal van harte gefeliciteerd met deze goede start van 2020.
We gaan met frisse moed de strijd 2020 aan , maar beginnen vooral aan een sportief jaar.
De eerste volledige spelmiddag is woensdag 15 januari a.s.- Bunschoten.

Standen cq. prestaties van het najaar 2019:
Ria heeft alle standen die er gespeeld zijn vanaf 7 oktober t/m 16 december 2019  ook goed bijgehouden. Nu draait het natuurlijk om diegenen die met een mooie uitkomst 3 wedstrijden hebben gewonnen. Dan zien we de volgende stand, waarvan de nrs 1 t/m 5 drie wedstrijden hebben gewonnen. : 1. Hans – 71;  2.Cees v. Garderen en Anne – 53;  3. Wolfgang – 52; 4. Rob – 51; 5. Nelly – 50.
Hierna volgen de uitkomsten met minder dan 3 wedstrijden gewonnen:

Sebine – 41; Bets -40; Trees -27; Anke -25; Marja -23; Martha, Thea en Betsy -22; Elly K. -21;  Willy -17; Wim Verh – 9; Wim V – 8.

Bunschoten
Tja, en dan missen we nog de uitslagen van Bunschoten over de laatste 3 maanden  van 2019.
16 okt:     1. Anke   – 24;       2. Dinie  –    22
30 okt:     1. Elly E  – 20;       2. Ron     –    17
13 nov:    1. Elly K  –   6
27 nov:    1. Ingrid-  21;       2. Rob    –     19;       3.  Anke   –   9
11 dec:     1. Hans –  23;       2. Cees v G – 21       3.  Willy   – 18.