Toernooien 2021

Gras/zandtoernooi 29 augustus 2021
Het was geen mooi weer, maar we hebben toch 3 partijen gespeeld. Het was gezellig. Tevreden mensen en lekkere hapjes. Niemand is kleddernat geworden. We hebben gewoon tussen de buien door gespeeld. Wij hadden 28 spelers vandaag. Groeten van Ria. De foto’s van deze dag staan natuurlijk weer in de fotomap.
ZOMERTOERNOOI 2021
Het is dinsdag 20 juli 2021
Vanavond spelen we ons jaarlijkse zomertoernooi. Het weerbericht voorspelt goed weer. Iedereen komt op tijd naar het veld. De sfeer zit er goed in. Sommigen komen echt in hun zomerse en/of Franse outfit. Ik zag zelfs iemand met een echte Franse alpino, (broek)bretels en een zwarte snor. Hij was nauwelijks herkenbaar…. De tent met hapjes staat al snel klaar. Anne heeft vanavond zijn vrouw meegenomen en zij bekommert zich weer geweldig om de drankjes. De hapjes worden regelmatig rondgedeeld door o.a. Ria en alle spelers vermaken zich kostelijk. Na de eerste ronde komt de ijscoman aanrijden. Wim Venema is de bedenker van dit jaarlijkse evenement en biedt alle spelers vanavond een heerlijk ijsje aan.  Kiezen uit 3 lekkere smaken. Er werd gretig gelikt. Regelmatig klonk het ‘Dank je wel Wim’. We hebben geprobeerd een paar leuke foto’s hiervan te maken en om die te bekijken gaat u naar foto’s 2021. Helaas was Wim zelf door ziekte afwezig. Hopelijk is hij snel weer op het veld.

Toen de tweede ronde afgelopen was, werd door Anne de prijs uitgereikt voor degene die het hoogste aantal punten had….en…..dat was Anne zelf. Hij mocht zichzelf de ‘gouden’ plak omhangen.
Evenals vorig jaar was er een loterij. Iedereen was benieuwd of de fles spraakwater bij hem/haar terecht zou komen. Intussen vermaakten we ons nog met een lekker drankje. Ria, dank voor de boodschappen! Overigens was Ria v.d. Schaaf vanavond al heel vroeg op het terrein om zich voor te bereiden op het noteren van alle resultaten. Dat was dus vanavond wel in orde. Dank je wel Ria. De boel (stoelen, tafels en tent) was met vereende krachten snel weer opgeruimd. Fantastisch die spontane hulp. Al met al mogen we concluderen dat deze avond voor herhaling vatbaar is. Tot ziens op het volgende toernooi.