Toernooien

Kijk voor meer nieuws over toernooien bij de goede pagina. Klik daarvoor op het goede pijltje met het jaartal.

 

 

Maandag 30 oktober 2023- eindejaarstoernooi.
Waarschijnlijk is dit de enige droge dag van de maand oktober. Gelukkig komen alle spelers die zich hadden opgegeven. Iedereen op tijd en we starten dus ook op tijd. Wat was het veld weer top verzorgd door Joop. Er werden 2 rondes gespeeld en om 3 uur gingen we naar Haven5 om met elkaar het glas te heffen. Lekkere snacks kwamen langs en we waren weer op de hoogte van elkaars pech bij de wedstrijd.
1. Theo Maasse      GW-2   16 pnt
2. Hans Leideritz   GW-2   14 pnt
3. Nelly Wiegers    GW-2    13 pnt

Zomertoernooi / Franse avond
Het was reuzegezellig en goed georganiseerd. De bar en hapjes werden verzorgd door de echtgenotes van Stef en Roel. Het was toppie. De spelers hadden een gezellige avond en we stopten na 2 rondes omdat het toch wel erg donker werd boven ons. Gauw nog alles opgeruimd en naar huis.
Rob, Nelly en Stef werden 1, 2 en 3. met respectievelijk
22, 15 en 8 punten. Willem-Jan kreeg de poedel met -19 pnt.
Roel had voor iedere speler een mooie consumptiebon.

16 mei 2023: Toernooi Bussum-Huizen
Vandaag hebben we tegen Bussum gespeeld. Hoewel de spelers uit Bussum veel sterker bleken te zijn, hebben wij als Huizers toch een gezellige middag beleefd. De Huizers kwamen voornamelijk om een gezellige speelmiddag te hebben en dat is bij de meeste leden gelukt. Helaas niet bij iedereen. Het weer zat mee. De organisatie van Bussum had het goed voor elkaar. Koffie en drankjes stonden klaar en de bitterballen en kaas werden tijdens de nazit rondgedeeld.

Openingstoernooi 3 april 2023
Het toernooi werd een week uitgesteld omat er heel slecht weer werd verwacht. Maar goed ook: vandaag was het echt heerlijk weer. Geen druppel regen en een heel voorzichtig zonnetje. ’s Morgens rond kwart over 10 kwamen een aantal leden naar ‘Haven5’ om de ALV bij te wonen. Altijd leuk dat er mensen ook geïnteresseerd zijn in het wel en wee achter de vereniging. Met een kopje koffie begonnen we de Leden- vergadering en werden alle nieuwtjes gemeld, die er maar te vermelden waren. Na de vlotte vergadering werd snel de zelfgemaakte lunch verorberd en vertrok iedereen naar het boulesveld. Na telling bleken 29 leden naar dit toernooi op het veld te zijn gekomen. Er hadden zich dus nog een paar leden na de lunch aangemeld en speelden mee. De drie rondjes verliepen heel vlot. Bij de telling bleken er 13 spelers in de minpunten te zijn beland:
Arjan won met minpunten (-27 punten)  en won daarmee de poedelprijs.
De rest van de uitslag:
1. Henk v.d. Klis   28 punten
2. Anke Kooiman 19 punten
2. Martha Roos     19 punten
Na de zeer gezellige wedstrijd  togen we allemaal weer naar Haven 5 waar we een uurtje gezellig borrelden met een warm hapje en veel kaas en worst.  De consumptiebonnen waren zeer welkom. De sfeer zat er heel goed in. Dank aan diegenen die daarvoor zorgden. Ook zijn we blij met de goede organisatie en  vaste schrijvers van het toernooi.
Aan het eind van de dag werd Rob nog even in het zonnetje gezet voor zijn jarenlange hulp aan de club en zijn bestuurslidmaatschap. Anne was verhinderd, maar Tineke heeft hem thuis opgezocht met een aandenken.

Gras-Zandtoernooi 7 aug. 2022
Gelukkig heeft het bestuur dit toernooi een week later gezet vanwege de weersverwachting. Die verwachting kwam uit en het regende behoorlijk vorige week. Vandaag was het heerlijk weer. Bijna alles zat vandaag mee. Het weer, de vrolijke deelnemers, de goede organisatie, de lekkere hapjes en de gezellige sfeer. Iedereen kreeg een consumptiebon bij aankomst en de gastheer van de surfclub had lekkere verse koffie en thee gezet. Stef hield de tijd goed in de gaten en zodoende hadden we nog een gezellig samenzijn na de wedstrijden. Trees had traditiegetrouw weer een aantal super-lekkere hapjes gemaakt. Hulde!!!!!!!!!  Wat waren die lekker. En niemand zei er nee tegen. Op de foto zien we slechts 1 van de schalen waarmee Elly rondgaat.
Het was alleen jammer dat niet meer leden (19) zich hadden opgegeven voor dit unieke toernooi. Binnenkort kunt u meer lezen in de map Toernooien.
De genomen foto’s worden staan in de map ‘Foto’s’.
Nummer 1: Carolien       – 3    – 23 pnt
Nummer 2: Sebine          – 2    – 17 pnt
Nummer 3: Rob               – 2    – 15 pnt
Poedel Marja :  0 gw   –  -37 punten.

____________________________________________________________-

Toernooi Huizen-Bussum 16 mei 2022
Ons jaarlijke toernooi/wedstrijd tegen Bussum vindt dit jaar plaats in Huizen, omdat wij vorig jaar hebben gewonnen.
We spelen om 13.00, 14.00, en 15.00 uur
Aanmelden is tussen 12.30 en 12.45 uur. Kom op tijd.

Toernooien
Onze club (JdBCH) speelt onderling toernooien zoals het openings- en sluitingstoernooi.  Verder spelen we ’s zomers het gras/zandtoernooi. Ook toernooien tegen andere clubs worden hier vermeld. Let dus op de aankondigingen op deze website.

Voor alle toernooien dient u in te schrijven bij ons wedstrijdsecretariaat:

Stef Haarman
stefhaarman1949@gmail.com
Tel: 06 51100946

               -0-0-0-0-0-