Toernooien 2019 en 2020

Toernooien
Onze club (JdBCH) speelt onderling toernooien zoals het openings- en sluitingstoernooi.  Verder spelen we ’s zomers het gras/zandtoernooi. Ook toernooien tegen andere clubs worden hier vermeld. Let dus op de aankondigingen op deze website.
Voor meer info en inschrijving, zie pagina ‘Toernooien’ in het hoofdmenu.

Voor alle toernooien dient u in te schrijven bij ons secretariaat:

Bets Fokker
Secretariaat:  Jeu de Boules Club Huizen
Kroos 16

1273 EE Huizen
Tel: 035-6922798
e-mail: fokfrak@casema.nl


TEGOED   TEGOED   TEGOED   TEGOED   TEGOED    TEGOED   TEGOED 


Jubileumtoernooi – 16 September 2019:
Ons 30 jarig jubileum.

     Alleen voor eigen leden. Verdere details hierover volgen nog.


Seizoensafsluitingstoernooi op eigen veld: 7 okt. 2019:
     Alleen voor eigen leden. Graag deelname vooraf melden bij Bets.

      • Inschrijving  vanaf 10.30 uur.
      • Start spel 11.00 uur.
      • Inschrijfkosten € 3,- (betalen bij inschrijving op het veld)

Openingstoernooi 2020
Ons openingstoernooi 2020 is op 6 april. Ook de ALV is op deze dag gepland. Nadere informatie over deze dag volgt later.


Verslag Gras-Zandtoernooi 18 augustus 2019:
Vandaag, zondag de 18de, waren we op het surfstrand van Huizen. Het betrof het jaarlijkse ‘Gras-Zandtoernooi’. Dat is ieder jaar weer een geweldig leuk festijn. Eigenlijk hoef je niet te kunnen boulen op zo’n dag. Zodra de boule het zand raakt, ligt hij meestal vast. En wil dus niet meer verder rollen. Op het gras is het ook niet echt makkelijk met al die gaten en bulten van al die strandmollen. Gelukkig zagen we maar 1 hondenhoop, meteen gemarkeerd, maar…..ja hoor….raak. Midden in de hoop. Dat moet toch geluk brengen. Er is heel wat afgelachen. En lachen is gezond. We waren de hele middag heerlijk buiten en het heeft nauwelijks gedruppeld……..hoewel we daar de hele week wel bang voor waren. We hadden uiteindelijk een hele groep kanjers.

Alle foto’s van deze mooie dag staan bij de afdeling ‘Foto’s”, inclusief de kanjerfoto. De verzorging van de hapjes was helemaal TOP!!! Er kwamen een paar heerlijk opgemaakte schalen langs met de heerlijkste hapjes. Daarom een dikke pluim voor de dames die dit hebben verzorgd. We hopen volgend jaar weer op zo’n geslaagde dag. Waarschijnlijk kijken alle leden al uit naar het volgende toernooi.


Verslag Avondtoernooi 9 juli 2019:
Het was heerlijk weer, geen datum-uitstel dus.
We hoopten op een grote opkomst en met meer dan 40 deelnemers was dat niet teleurstellend. Anne wist op het nippertje nog de aankomst van Elly, Ada en Sebine vast te leggen. Een paar mensen wilden tijdens de wedstrijd graag kijken naar de resultaten van anderen, maar dat is toch ook leuk? Publiek heb je ook nodig. De eerste ronde was nog niet gespeeld of de bekende ijsboer kwam ons verwennen met een lekker ijsje in opdracht van Wim Venema.Er werd weer gretig gelikt. Na de tweede ronde reed plots de keurslager het veld op….met warme gehaktballetjes die in 2 sauzen gedoopt konden worden…mmmm. Snel opgegeten….. die 100 ballen. En die lekkernijen waren gesponsord door Wim Venema. Dank je wel Wim! Aan het enthousiasme van de aanwezigen te zien, heeft duidelijk iedereen de bijzondere geste zeer gewaardeerd. Na 3 rondes bleek Leo Rebel de beste bouler van de avond en hij kreeg dan ook een echte snoeppenning omgehangen. Anne deed de verloting en zo’n zes deelnemers wonnen een wijntje of een doos chocolade. Dat was nog eens leuk winnen….met een gratis lot voor iedereen. Een paar mensen hielpen de harde kern met opruimen en toen was de rust weer terug op het veld. De jeugd was in een mum van tijd terug op het veld om even lekker te chillen of te voetballen. We danken alle deelnemers voor hun komst en hun inbreng aan de gezelligheid.
Er is veel gelachen en vooral met plezier gespeeld. Dat belooft vast volgend jaar zeker weer zo’n top-avond te worden. Als jullie nieuwsgierig zijn naar de foto’s van deze avond, kijk dan even bij de map ‘Foto’s’. Zoek dan de map ‘Avondboulen 2019’ op en klik daar even op. Veel plezier en tot ziens volgend jaar!Verslag Bussum-Huizen-28 mei 2019
Vorig jaar heeft Huizen de wisselbeker gewonnen van dit jaarlijks terugkerende koppeltoernooi. Dat moesten we zien te herhalen. Hoewel veel Huizer-leden uitermate gemotiveerd waren en ook reuze hun best deden…het mocht niet baten. Bussum bleek veel sterker. We hebben zelfs horen vermelden dat een van onze beste spelers een keer werd ingemaakt met 13-0. Tja, dan gaat het hard. Hoe dan ook, we hebben gestreden als leeuwen. De sfeer was opperbest en het weer was ook redelijk tot goed te noemen. Slechts een enkel spatje. Bussum had uit voorzorg een mooie tent opgezet zodat we droog konden zitten. Bij aankomst lagen er mooie plassen op het boulesveld, maar die konden we goed ontwijken. Er kwamen geen plassen bij en de wedstrijd verliep vlotjes. Nog dezelfde avond stond de uitslag, die ’s middags door Onne werd voorgelezen, al op ons scherm. Leo Rebel en Frans van Noort waren de winnaars.
De beste spelers van JdBC-Huizen eindigden op plaats 7:
                                      Rob Mebus en Karel van der Water.
Omdat de partij van Rob snel klaar was, ging hij genieten van de strijd tussen Antonio+Trudy tegen Trees en Willy. Laten die 2 dames nou winnen! Toppie. We zijn trots op ze. Volgend jaar gaan we er maar weer enthousiast  tegenaan. Bussum, bedankt voor de ontvangst met een uitstekende  verzorging! We kijken terug op een hele gezellige middag.
Meer mooie foto’s ziet u onder de kop Foto’s.Behalve deze mooie foto zijn er bij de map ‘Foto’s’ meer dan 30 kiekjes te bekijken van deze spannende wedstrijd. Klik daartoe op het pijltje en zoek de juiste map.